Pinterest
Youtube

Ametiszt angyalka bőrszálon

  1 900 Ft  
950 Ft
Előrendelhető
  • Termék cikkszám: 12006

Leírás

Ametiszt angyalka bőrszálon.

A nyaklánc hossza állítható.


Leonardo Da Vinci egyszer azt írta az ametisztről, hogy megvan benne az erő a gonosz gondolatok elűzéséhez és élénkíti az egyén intelligenciáját. Ez a nyugtató hatású kő alkalmazható asztma, szívproblémák, vérnyomással küzdők estében is.

 Régen amulettként hordták, a hagyomány szerint, aki hordja, azt megvédi a részegségtől és a mérgektől. Az ametiszt a királyi ékszerek tradícionális színe volt, mivel a lila a jólétet és gazdagságot szimbolizálta.  Az ametisztet még ma is a siker kövének tekintik, használjuk büszkén!

Az ametisztet szenvedélybetegségek csillapítására előszeretettel alkalmazzák, de a rossz szokások elhagyásában is segít. Ezen kívül enyhíti a fejfájást és a migrént, ha a halántékra helyezzük. A torok és a légzőrendszer betegségeinek a gyógyítására kiválóan alkalmas, vértisztító, javítja a látást. Az ametisztnek nyugtató hatása is ismert, elősegíti a meditációs gyakorlatokat, stresszoldó hatású és kitűnő alvászavarok ellen.

Szállítási információk

Házhozszállítás MPL gyorsfutárral történik, banki átutalás esetén 900 Ft, utánvétellel 1060 Ft-ért.

Ingyenes szállítás 10 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Szállítási határidő 5 munkanap, mivel kézzel készült termékekről van szó. A szállítási határidő ennél hosszabb is lehet, amennyiben egyedi kérésre kerül sor. Ebben az esetben egyeztetésre kerül sor a határidőket illetően.

Az Indigokovek webáruház igyekszik a legbiztosabb csomagolásban küldeni a terméket. Ha mégis sérülést fedezel fel a csomagoláson a futártól való átvételkor, kérlek a csomag átvétele előtt vegyetek fel jegyzőkönyvet.