Pinterest
Youtube

Rózsakvarc angyalka bőrszálon

  1 900 Ft  
950 Ft
Előrendelhető
  • Termék cikkszám: 12004

Leírás

Rózsakvarc angyalka medál valódi bőrszálon. 
A nyaklánc hossza állítható.

Már az ókoriak is hittek a kő szerelem terén gyakorolt pozitív hatásaiban. A rózsakvarc a szívcsakrán keresztül segít az érzelmi blokádok feloldásában, megnyitja belső kapukat, hogy a csodát szeretetet és szerelem fomájában magunkévá tehessük. Érzelmi blokkok feloldása a szerelem lelki és testi kiteljesedését segíti.

Az érzelmi gátak felszabadítása a termékenységet is magában hordozza, így ez az ásványi ékszerterméketlenség esetén is hasznos lehet.

rózsakvarc medál egyéb területeken is bizonyíthatja pozitív hatásait. Mivel segít megtalálni az életben a szépséget és a szeretet lelki egyensúlyunk helyre billentése és alkotó gondolatok megtalálása terén is hasznunkra lehet ez az ásvány. Használjuk meditáció közben haragunk leküzdéséhez és szeretetünk, szerelmünk kiteljesítéséhez.

Mivel közvetlenül a szívcsakrához csatlakozik, így úgy tartják a rózsakvarc hatásos lehet szívproblémák esetén is.

Szállítási információk

Házhozszállítás MPL gyorsfutárral történik, banki átutalás esetén 900 Ft, utánvétellel 1060 Ft-ért.

Ingyenes szállítás 10 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Szállítási határidő 5 munkanap, mivel kézzel készült termékekről van szó. A szállítási határidő ennél hosszabb is lehet, amennyiben egyedi kérésre kerül sor. Ebben az esetben egyeztetésre kerül sor a határidőket illetően.

Az Indigokovek webáruház igyekszik a legbiztosabb csomagolásban küldeni a terméket. Ha mégis sérülést fedezel fel a csomagoláson a futártól való átvételkor, kérlek a csomag átvétele előtt vegyetek fel jegyzőkönyvet.