Pinterest
Youtube

Tigrisszem angyalka bőrszálon

  1 900 Ft  
950 Ft
Előrendelhető
  • Termék cikkszám: 12005

Leírás

Tigrisszem angyalka medál valódi bőrszálon. 
A nyaklánc hossza állítható.

Az ásvány nevében minden benne van, amit spirituális síkon nyújtani tud. Elősegíti a "tiszta" szemmel látást Az ásvány ékszerek között kiemelkedő szerep jut ki a tigrisszemnek. Nem véletlenül! A tigrisszem, segít, hogy magunkat és a körülöttünk lévő világot perspektivikusabban lássuk, ennek köszönhetően figyelmesebben tekintsünk környezetünkre. Ezzel a fokozott megfigyelési képességgel könnyebben tudunk döntéseket hozni és problémákat megoldani. A „tigris szeme” óvja viselőjét, és arra motivál, hogy két lábon álljon a talajon, ha az meginog alatta. A tigrisszem medál bátorságot és reményt ad. Azoknak az embereknek, akik nehezen hoznak döntéseket, kitűnő választás ez a kő. Ebből a tulajdonságából fakadólag nagyon jól használható a kő tanulmányaink során, vizsgák alkalmával, vagy amikor hirtelen gyors döntéseket kell meghoznunk. 

tigrisszem medál arany és barna árnyalatai a Napot és a Földet jelképezik, vagyis a tüzet és a szilárd talajt. Mindkettő nagy szerepet játszik abban, hogy ez a különleges ásványékszer segítsen a belső korlátok ledöntésében. További jó tulajdonságai közé tartozik, hogy kreatívabbá tesz, fejleszti a koncentrációt, segít a nehéz helyzetek gyors és biztos mérlegelésében, táplálja a belső tüzet, és ezáltal bátrabbá tesz. A tigrisszem megfékezi a túláradó energiákat, izgalmakat, melynek helyét mélységes belső béke és védettség érzete veszi át.

Aki tigrisszem ásványi ékszert választ, biztos lehet benne, hogy idővel megmutatkoznak ennek a különleges ásványékszernek a jótékony hatásai! Ráadásul számos betegség gyógyítására is alkalmas. Csont- és ízületerősítő, jótékonyan hat a légutakra, kiváló köhögés ellen és bronhitisre.

Szállítási információk

Házhozszállítás MPL gyorsfutárral történik, banki átutalás esetén 900 Ft, utánvétellel 1060 Ft-ért.

Ingyenes szállítás 10 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Szállítási határidő 5 munkanap, mivel kézzel készült termékekről van szó. A szállítási határidő ennél hosszabb is lehet, amennyiben egyedi kérésre kerül sor. Ebben az esetben egyeztetésre kerül sor a határidőket illetően.

Az Indigokovek webáruház igyekszik a legbiztosabb csomagolásban küldeni a terméket. Ha mégis sérülést fedezel fel a csomagoláson a futártól való átvételkor, kérlek a csomag átvétele előtt vegyetek fel jegyzőkönyvet.