Vissza

Adatkezelési tájékoztató

Az Indigó Kövek webáruház hangsúlyozott figyelmet fordít a honlapját meglátogató ügyfelek személyes adatainak védelmére. Működésünk során az ügyfelektől tudomásunkra jutott információk megszerzése és feldolgozása során eleget teszünk a személyes adatok gépi feldolgozásáról szóló 1998. évi VI. törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény vonatkozó rendelkezéseinek.

 

Az Indigó Kövek webáruház  csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket Ön önkéntesen ad meg. Amennyiben Ön honlapunkon keresztül, vagy az ott található e-mail címek valamelyikét használva személyes adatokat ad meg, abban az esetben hozzájárul ahhoz, hogy azokat az Indigó Ékszer webáruház a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően nyilvántartsa és kezelje. A honlapunkon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a megrendelés teljesítéséhez, másodsorban vállalkozásunk általános tevékenységének fejlesztéséhez használjuk fel. A nyilvántartott adatokat a megrendelések teljesítéséhez szükséges, futár részére történő adatszolgáltatást leszámítva harmadik személynek nem adjuk ki. A futárok az Eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak felhasználni, illetve harmadik személyeknek átadni.

 

Önnek viszont jogában áll, hogy ezen információknak a felhasználását korlátozza, megtiltsa, jövőbeni kapcsolatot bármikor megszüntesse. Kérjük, hogy ezt az igényét vagy a személyes adatok kezelésével kapcsolatos bármely kérdését, megjegyzését e-mailben jelezze nekünk.

 

2015. November 27.