Vissza

Általános szerződési feltételek

A vásárlás szerződési feltételei


A jelen általános szerződési feltételek ("ászf") a www.indigokovek.hu weboldalon a Dr. Szmilkó Ferencné e.v. által végzett termékértékesítésre vonatkoznak, közte és a vásárlók közötti jogviszony részleteit határozzák meg. A www.indigokovek.hu weboldalon keresztül a jelen ászf-ben meghatározott feltételek mellett lehet vásárolni.

 

CÉGADATOK
Az adatkezelő vállalkozás fontosabb adatai a következők:

Vállalkozói név: Dr. Szmilkó Frencné e.v.

Székhely: 6100 Kiskunfélegyháza, Deák F. u. 19

Nyilvántartó cégbíróság: 

Adószám:  69001987-1-23

Képviselő neve: Dr. Szmilkó Frencné

Telefon: 06 70 453 6061

Email cím: hello@indigokovek.hu


Rendelés / rendelés érvényes lemondása:

Két rendelési mód áll a Vevő rendelkezésére:
1.   interneten keresztül a www.indigokovek.hu honlapon, éjjel-nappal a hét minden napján.
2.   e-mailen keresztül: hello@indigokovek.hu 

Beérkezett megrendeléseiket e-mailben visszaigazoljuk.


A rendelés érvényes módosítása vagy lemondása:

Vevő a rendelését a visszaigazolt leadás napján 17 óráig, a 17 óra után leadott és visszaigazolt rendelést pedig másnap 10 óráig módosíthatja és/vagy mondhatja le érvényesen  munkaidőben a   +36 70 453 6061  telefonszámon, illetve a hello@indigokovek.hu e-mail címen.

Törekszünk a rendelések lehető leggyorsabb teljesítésére, ezért érdemes minket mielőbb értesíteni az esetleges változásokról. Miután egy csomag már elhagyta a raktárunkat, nem áll módunkban a rendelés módosítását vagy lemondását elfogadni.

 

Termékinformáció:

Eladó mindent megtesz a termékek alapvető tulajdonságainak minél hitelesebb feltüntetése érdekében. Ennek módja a termék paramétereinek a valóságnak megfelelő leírása illetve a termékről készült fényképek, melyek publikálása a legmegfelelőbb piaci standardok tiszteletben tartásával történik. Mivel természetes ásványok kerülnek forgalmazásra, ezek esetenként színükben eltérhetnek a képen szereplő terméktől. Kérjük ennek szíves figyelembevételét!


Árak:
A honlapon feltüntetett eladási árak Forintban vannak megadva, Általános Forgalm Adó mentesek és szállítási költség nélkül értendőek. Az esetleges szállítási költségek a Vevőt terhelik és a rendelés végén a számlázáskor a kiválasztott termékek többlet-költségeként szerepelnek.

Eladó az árváltoztatás jogát fenntartja, rendeléskor azt az árat vesszük figyelembe, amely a rendelés pillanatában a honlapon szerepel.


Rendelkezésre állás:
Megrendelését a termék raktáron való rendelkezésre állásának megfelelően teljesítjük.
A termékek az alábbi 2 státusszal rendelkezhetnek a webboltunkban:
1.   Készleten - a termék azonnal rendelkezésre áll, a megrendelt áru(ka)t a fizetési módtól függően, a lehető leghamarabb postázzuk
2.    Elfogyott - a termék kifogyott, pótlása folyamatban.

Szállítás:
Gyors és megbízható csomagszállítást kínálunk MLP csomagküldő szolgálattal együttműködve.  A rendelés feladása után a csomagküldő szolgálat garantálja a 2 munkanapon belüli kézbesítést. A küldemények online nyomkövetése lehetséges az MPL honlapján keresztül. Az ehhez szükságes ragszámot külön kérésre továbbítani tudjuk a Vevő felé.

Szállítási díj 5 kg-ig egységesen: 1000 Ft.

Eladó mindent megtesz annak érdekében, hogy a fenti szállítási határidőt betartsa. Mindazonáltal nem tudunk felelősséget vállalni a szállítás során történő, a szállítási szerződésen kívül álló harmadik fél, a Vevő vagy egy előre nem látható és kivédhetetlen ok által okozott késedelemnek, illetve a csomag elvesztésének következményeiért.

Az indigokovek.hu honlapon vásárolt termékeket az ország egész területére kiszállítjuk. Ha termékét egy másik országba szeretné kiszállíttatni, kérjük vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot. A kiszállítási címben megadott országra érvényes díjtáblázat határozza meg a rendelés szállítási díját, amiről e-mailben küldünk ártájékoztatót.


Fizetési módok:
Eladó kétfélee fizetési módot kínál:
1. Banki átutalásos fizetés (előre utalás)
Vevő a rendelését követően internet bankján keresztül vagy a számlavezető bankjánál helyben átutalja a rendelt termék(ek), plusz a fentiekben megjelölt szállítási díjat az Eladó következő bankszámlaszámára: 
Dr. Földeáki Gábor 
OTP Bank 11773322-01872712

Egy rendelés akkor számít kifizetettnek, amikor a rendelés ellenértéke beérkezett számlánkra.
Banki utalásnál a két bank közötti transzfer 1-2 munkanap is lehet. 

Amennyiben Vevő ezt a fizetési módot választja, úgy a rendelés leadásától számított 7 munkanapon belül van lehetősége a tranzakció lebonyolítására, ellenkező esetben a 8. munkanapon a rendelés lemondottnak minősül és törlésre kerül. 

2. Utánvét
Vevő (Címzett) a csomag átvételekor fizeti ki a megrendelt termék(ek)et, plusz a fentiekben megjelölt szállítás díjak együttes összegét a postás kezéhez, illetve amennyiben a kézbesítéskor nem tartózkodik a szállítási címként megjelölt helyen, úgy a címhez tartozó Postahivatalban van lehetősége átvenni 10 munkanapon belül. 


Elállási jog elégedetlenség esetén:
A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26) Kormányrendelet alapján a termék átvételétől számítva 14 naptári nap áll Vevő rendelkezésére, hogy visszaküldje azt a terméket, amely nem felelt meg elvárásainak. Ehhez a visszavonási joghoz Vevőnek feltétel nélküli joga van, kivéve a szállítási költséget, mely Vevőt terheli. A csomagot a saját költségére küldheti vissza a számla kíséretében. Kérjük, hogy a terméket ajánlottan adja fel, arra az esetre, ha terméke elveszik, károsodik, vagy megrongálódik. A visszafizetés banki átutalással történik. Amennyiben a rendelést nem banki utalással fizette, a Vevő banki adatai szükségesek a visszatérítéshez.

 Visszaküldés:
A termékek visszaküldése kizárólag postai vagy más futár szolgáltatói úton lehetséges. A visszaküldés költsége a Vevőt terheli, kivéve ha a kiküldött termék nem egyezik meg a megrendelt termékkel. Amennyiben a kézhez vett termék nem egyezik meg a megrendelt, illetve a honlapon feltüntetett termékkel, a visszaküldés költsége visszatérítésre kerül a Vevőnek. Ebben az esetben Eladó garantálja a rendelésnek megfelelő termék kiküldését, és átvállalja a szállítási költséget.

Jogi hézagok és kiegészítések:
Amennyiben az Általános Vásárlási Feltételek valamely pontja jogilag hatástalan vagy hiányos lenne, a szerződés további pontjai érvényben maradnak. A hatástalan vagy hiányos részek helyett a Ptk. ide vonatkozó pontjai érvényesek.

2015. November 27.