Kék csipkeachát karkötő gyönggyel

Termék cikkszám: 11139

3 900 Ft
Előrendelhető

Különleges mintázatú és színű kövek alkotják a kerkötőt, mely 8mm-es szemekből áll.

Finom, légies darab. 

 

Az achátok színüket illetően sorétű megjelenési formával bírnak, így alkalmazási területük is sokféle. A különféle színekhez különböző hatások is tertozhatnak, de vannak bizonyos tulajdonságok, amelyek az összes achátra igaz. 

Az achát ásványi ékszer bátorságot ad viselőjének félelmeink leküzdéséhez. A régi korokban a harcosok mellvértjére erősítették az achátot, melyből bátorságot és külső-belső erőt merítettek a csatában való győzelemhez. Szerencsére ilyen harcokban nem kell részt vennünk, viszont hétköznapi küzdelmeinkhez mindig szükségünk lehet egy kis belső erőre.

Védelmező kövek, így amulettként is alkalmazhatók. 

Harmonizálják és növelik a belső energiánkat, segítséget nyújtanak bélrendszeri panaszok esetén és a bélflóra helyreállításában.

 

 

Házhozszállítás MPL gyorsfutárral történik, banki átutalás esetén 900 Ft, utánvétellel 1060 Ft-ért.

Ingyenes szállítás 10 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Szállítási határidő 5 munkanap, mivel kézzel készült termékekről van szó. A szállítási határidő ennél hosszabb is lehet, amennyiben egyedi kérésre kerül sor. Ebben az esetben egyeztetésre kerül sor a határidőket illetően.

Az Indigokovek webáruház igyekszik a legbiztosabb csomagolásban küldeni a terméket. Ha mégis sérülést fedezel fel a csomagoláson a futártól való átvételkor, kérlek a csomag átvétele előtt vegyetek fel jegyzőkönyvet.