Vissza

Általános szerződési feltételek

A vásárlás szerződési feltételei


A jelen általános szerződési feltételek ("ászf") a www.indigokovek.hu weboldalon a Dr. Földeákiné Szmilkó Kinga e.v. által végzett termékértékesítésre vonatkoznak, közte és a vásárlók közötti jogviszony részleteit határozzák meg. A www.indigokovek.hu weboldalon keresztül a jelen ászf-ben meghatározott feltételek mellett lehet vásárolni.

 

CÉGADATOK
Az adatkezelő vállalkozás fontosabb adatai a következők:

Vállalkozói név: Dr. Földeákiné Szmilkó Kinga e.v.

Székhely: 6100 Kiskunfélegyháza, Deák F. u. 19

Nyilvántartó cégbíróság: 

Adószám:  69902651-1-23

Képviselő neve: Dr. Földeákiné Szmilkó Kinga

Telefon: 06 70 453 6061

Email cím: hello@indigokovek.hu


Rendelés / rendelés érvényes lemondása:


A rendeléseket interneten keresztül fogadjuk a www.indigokovek.hu honlapon, éjjel-nappal a hét minden napján.
 

Beérkezett megrendeléseiket e-mailben visszaigazoljuk.


A rendelés érvényes módosítása vagy lemondása:

Vevő a rendelését a visszaigazolt leadás napján 17 óráig, a 17 óra után leadott és visszaigazolt rendelést pedig másnap 10 óráig módosíthatja és/vagy mondhatja le érvényesen  munkaidőben a   +36 70 453 6061  telefonszámon, illetve a hello@indigokovek.hu e-mail címen.

Törekszünk a rendelések lehető leggyorsabb teljesítésére, ezért érdemes minket mielőbb értesíteni az esetleges változásokról. Miután egy csomag már elhagyta a raktárunkat, nem áll módunkban a rendelés módosítását vagy lemondását elfogadni.

 

Termékinformáció:

Eladó mindent megtesz a termékek alapvető tulajdonságainak minél hitelesebb feltüntetése érdekében. Ennek módja a termék paramétereinek a valóságnak megfelelő leírása illetve a termékről készült fényképek, melyek publikálása a legmegfelelőbb piaci standardok tiszteletben tartásával történik. Mivel természetes ásványok kerülnek forgalmazásra, ezek esetenként színükben eltérhetnek a képen szereplő terméktől. Kérjük ennek szíves figyelembevételét!


Árak:
A honlapon feltüntetett eladási árak Forintban vannak megadva, Általános Forgalm Adó mentesek és szállítási költség nélkül értendőek. Az esetleges szállítási költségek a Vevőt terhelik és a rendelés végén a számlázáskor a kiválasztott termékek többlet-költségeként szerepelnek.

Eladó az árváltoztatás jogát fenntartja, rendeléskor azt az árat vesszük figyelembe, amely a rendelés pillanatában a honlapon szerepel.


Rendelkezésre állás:
Megrendelését a termék raktáron való rendelkezésre állásának megfelelően teljesítjük.
A termékek az alábbi 2 státusszal rendelkezhetnek a webboltunkban:
1.   Készleten - a termék azonnal rendelkezésre áll, a megrendelt áru(ka)t a fizetési módtól függően, a lehető leghamarabb postázzuk
2.    Azokat a termékek, melyek elfogytak az áruházból azok tovább (a következő feltöltésig) nem jelennek meg az oldalon.

Szállítás:
Gyors és megbízható csomagszállítást kínálunk GLS csomagküldő szolgálattal együttműködve.  A rendelés feladása után a csomagküldő szolgálat garantálja a 1 munkanapon belüli kézbesítést. A küldemények online nyomkövetése lehetséges az GLS honlapján keresztül. Az ehhez szükságes ragszámot külön kérésre továbbítani tudjuk a Vevő felé.

Szállítási díj:

Utánvétes rendelés esetén: 1200 Ft.

Banki átutalással: 1000 Ft

 

Eladó mindent megtesz annak érdekében, hogy a fenti szállítási határidőt betartsa. Mindazonáltal nem tudunk felelősséget vállalni a szállítás során történő, a szállítási szerződésen kívül álló harmadik fél, a Vevő vagy egy előre nem látható és kivédhetetlen ok által okozott késedelemnek, illetve a csomag elvesztésének következményeiért.

Az indigokovek.hu honlapon vásárolt termékeket az ország egész területére kiszállítjuk. Ha termékét egy másik országba szeretné kiszállíttatni, kérjük vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot. A kiszállítási címben megadott országra érvényes díjtáblázat határozza meg a rendelés szállítási díját, amiről e-mailben küldünk ártájékoztatót.


Fizetési módok:
Eladó háromféle fizetési módot kínál:


1. Banki átutalásos fizetés (előre utalás)
Vevő a rendelését követően internet bankján keresztül vagy a számlavezető bankjánál helyben átutalja a rendelt termék(ek), plusz a fentiekben megjelölt szállítási díjat az Eladó következő bankszámlaszámára: 
Dr. Földeáki Gábor 
OTP Bank 11773322-01872712

Egy rendelés akkor számít kifizetettnek, amikor a rendelés ellenértéke beérkezett számlánkra.
Banki utalásnál a két bank közötti transzfer 1-2 munkanap is lehet. 

Amennyiben Vevő ezt a fizetési módot választja, úgy a rendelés leadásától számított 7 munkanapon belül van lehetősége a tranzakció lebonyolítására, ellenkező esetben a 8. munkanapon a rendelés lemondottnak minősül és törlésre kerül. 

2. Utánvét
Vevő (Címzett) a csomag átvételekor fizeti ki a megrendelt termék(ek)et, plusz a fentiekben megjelölt szállítás díjak együttes összegét a postás kezéhez, illetve amennyiben a kézbesítéskor nem tartózkodik a szállítási címként megjelölt helyen, úgy a címhez tartozó Postahivatalban van lehetősége átvenni 10 munkanapon belül. 

3. Bankkártyás fizetés - Barion

A megadott adatok mindvégig biztonságban lesznek, mivel maga a fizetés a Barion titkosított oldalán történik. A Barion a Magyar Nemzeti Bank szigorú felügyelete alatt működik, PCI DSS megfeleléssel. A kártyaadatokat Norton/Symantec 256 bites SSL titkosítás védi. Webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást, kártyaadataid nem jutnak el hozzánk. A Barion Smart Gateway fizetőfelületén kártyaadatok megadásával, vagy Barion tárca tulajdonosok esetében jelszóval lehet fizetni, asztali és mobil böngészőkben egyaránt. Regisztrációt nem igényel, az első fizetésnél lehet regisztrálni, ez opcionális. Neked ingyenes a fizetés, a regisztráció és a Barion tárca használata is. Kényelmes, nem kell soha többé beírnod a kártyaadataidat nem csak az adott kereskedőnél, hanem egyetlen más Barion elfogadónál sem. 


Elállási jog elégedetlenség esetén:
A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26) Kormányrendelet alapján a termék átvételétől számítva 14 naptári nap áll Vevő rendelkezésére, hogy visszaküldje azt a terméket, amely nem felelt meg elvárásainak. Ehhez a visszavonási joghoz Vevőnek feltétel nélküli joga van, kivéve a szállítási költséget, mely (ingyenes szállítás esetén is) a Vevőt terheli. A csomagot a saját költségére küldheti vissza a számla kíséretében. Kérjük, hogy a terméket ajánlottan adja fel, arra az esetre, ha terméke elveszik, károsodik, vagy megrongálódik. A visszafizetés banki átutalással történik. Amennyiben a rendelést nem banki utalással fizette, a Vevő banki adatai szükségesek a visszatérítéshez.

 Visszaküldés:
A termékek visszaküldése kizárólag postai vagy más futár szolgáltatói úton lehetséges. A visszaküldés költsége a Vevőt terheli, kivéve ha a kiküldött termék nem egyezik meg a megrendelt termékkel. Amennyiben a kézhez vett termék nem egyezik meg a megrendelt, illetve a honlapon feltüntetett termékkel, a visszaküldés költsége visszatérítésre kerül a Vevőnek. Ebben az esetben Eladó garantálja a rendelésnek megfelelő termék kiküldését, és átvállalja a szállítási költséget.

Jogi hézagok és kiegészítések:
Amennyiben az Általános Vásárlási Feltételek valamely pontja jogilag hatástalan vagy hiányos lenne, a szerződés további pontjai érvényben maradnak. A hatástalan vagy hiányos részek helyett a Ptk. ide vonatkozó pontjai érvényesek.

2015. November 27.