Vissza

Rólam

Kicsoda Földeáki Kinga? 

Édesanya.. négy gyermeké, akik a legtöbb energiát és időt vonják el tőlem, de akik mégis a legfontosabbak számomra.

Ékszerkészítő... mert sokunkban ott bújkál a kreativitás, amely hol ilyen, hol olyan formában tör a felszínre. Nálam az Indigó ékszerek formájában nyilvánul meg, mely ékszerek tükrözik a szépség, az ásványok, a színek iránti áhitatomat és a kézművesség iránti elkötelezettségemet.

Vállalkozó... a gyerekek melletti otthon maradás lehetőségét kihasználva 2011-ben megnyitottam webáruházamat, mellyel vevőimet akarom kiszolgálni. Vevőket, akik szeretik a szépet; akik ugyan szeretik a divatot, de mégsem 3 hónapos periódusokban gondolkodnak, hanem fontos számukra az alapanyagok minősége, tartóssága; akik tisztában vannak vele mit szeretnének és arra mennyit hajlandók áldozni. 

Spirituálitás iránti elkötelezett... ez az a dolog, amit nem kerülhetsz el. Kit előbb, kit utóbb, kit ilyen, mást olyan formában, de utólér. Látod, hallod, megérint, vagy nevetsz rajta, de mégis itt vagy és olvasod e sorokat, szóval hidegen nem hagy. Mint ahogy az ásványok sem..

Az ásványok rajongója... senkit nem hagynak hidegen! Mert különlegesek, egyediek, döbbenetesen színesek és mégis igaziak. A Földanya ajándékai melyek évszázadok óta arra várnak, hogy a mi örömünket egészségünket szolgálják. Vedd hát át ezt az ajándékot és öntsd formába velük az elképzeléseid! 

 

Örömteli nézelődést kívánok!

 

2015. November 27.